Vraag naar persoonlijke lening neemt sterk toe No ratings yet.

0
272

Den Haag, 31 augustus 2009 – Uit onderzoek van Geldshop.nl blijkt dat de vraag naar persoonlijke leningen sterk is toegenomen. De vraag naar deze kredietvorm is zelfs verdubbeld in juli 2009, ten opzichte van de vraag een jaar geleden.

Vraag naar persoonlijke lening ruim verdubbeld
Uit onderzoek van Geldshop.nl blijkt dat de vraag naar een persoonlijke lening als gewenst leenvorm is verdubbeld in juli ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In die periode bestond bijna 18 procent van de aanvragen uit een persoonlijke lening, dit jaar is dit ruim 37 procent. Gevolg hiervan is dat de vraag naar doorlopend krediet is afgenomen, zo was de vraag naar doorlopend krediet in juni 2008 82 procent tegen 59 procent dit jaar, een verschil van ruim 22 procent.

Forse daling gemiddeld aangevraagde lening
Het gemiddeld aangevraagde kredietbedrag is met ruim 10 procent gedaald in juli 2009. In dezelfde periode vorig jaar was het gemiddeld aangevraagde bedrag 18580 euro ten opzichte van 16673 euro in juli van dit jaar.

Aanvraag met oversluiten bestaande financieringen stabiel
Het aantal aanvragen voor het oversluiten van bestaande financieringen is stabiel gebleken in juli 2009 ten opzicht van juli 2008. Het aantal aanvragen zonder oversluiten van bestaande financieringen daalde met bijna 2 procent, terwijl het aantal aanvragen waarbij het wenselijk was om bestaande financieringen over te nemen met hetzelfde percentage is gestegen.

Over geldshop.nl
Geldshop.nl is dé online intermediair in consumptieve kredieten. Geldshop.nl heeft als missie geldzaken op een verfrissende, plezierige en hulpvaardige wijze verantwoord en transparant te maken met behoud van kwaliteit.

Geldshop.nl is de enige PORTAL in consumptief krediet waar u uitsluitend ONLINE en volledig zelf uw lening kunt regelen bij alle betrouwbare banken in Nederland. U heeft de garantie dat ALLE productcombinaties, rentes en maandtermijnen van ALLE betrouwbare banken via Geldshop.nl beschikbaar zijn.

Geldshop.nl is een echte PORTAL, u hoeft dus nergens anders heen want bij Geldshop.nl vindt u alle mogelijkheden die op dit moment in de markt zijn. U regelt dit geheel zelf, discreet, via het internet.

Doorlopend voert Geldshop.nl vanuit haar database onderzoek uit om zodoende meer inzicht te kunnen krijgen in de ontwikkelingen op de markt voor consumptieve kredieten. Hierdoor is Geldshop.nl in staat haar dienstverlening verder te kunnen optimaliseren. Op het blog van Geldshop.nl, http://blog.geldshop.nl zijn alle marktrapporten terug te vinden.

Voor meer informatie over de werkwijze van Geldshop.nl:

– Vraag in 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte aan

– Verantwoord lenen volgens Geldshop.nl

– De partners van Geldshop.nl

– Toegankelijke vergelijkings- en berekeningsmodules

Please rate this

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here