Aandeel afwijzingen neemt toe No ratings yet.

0
202

Den Haag, 25 september 2009 – Uit onderzoek van Geldshop.nl blijkt dat het aandeel kredietaanvragen dat afgewezen wordt, licht toeneemt in augustus 2009 ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Vraag naar persoonlijke lening neemt toe
Uit onderzoek van Geldshop.nl is gebleken dat de vraag naar een persoonlijke lening als gewenste kredietvorm is toegenomen in augustus van dit jaar ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Vorig jaar gaf men in ruim 18 procent van de aanvragen de voorkeur aan een persoonlijke lening, dit jaar was dit bijna in 42 procent van de gevallen.

Gemiddeld aangevraagd kredietbedrag blijft gelijk
Het gemiddeld aangevraagde kredietbedrag is vrijwel gelijk gebleven in augustus 2009 ten opzichte van vorig jaar, in 2008 werd gemiddeld 18.230 euro aangevraagd, dit jaar was dit 17.930 euro, een gering verschil van 1,65 procent.

Het daadwerkelijke verstrekte gemiddelde kredietbedrag is echter toegenomen ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar werd in augustus een gemiddeld kredietbedrag van 20.965 euro verstrekt, tegen 21.673 euro dit jaar, een stijging van 3,73 procent.

Percentage afgewezen aanvragen neemt toe
Het aandeel van de aanvragen die afgewezen zijn is met bijna 3 procent toegenomen in augustus 2009 ten opzichte van een jaar geleden. Zo waren er helaas geen mogelijkheden in 69,99 procent van de gevallen in augustus 2008, dezelfde maand van dit jaar was dit aandeel 72,73 procent.


Over geldshop.nl
Geldshop.nl is dé online intermediair in consumptieve kredieten. Geldshop.nl heeft als missie geldzaken op een verfrissende, plezierige en hulpvaardige wijze verantwoord en transparant te maken met behoud van kwaliteit.

Geldshop.nl is de enige PORTAL in consumptief krediet waar u uitsluitend ONLINE en volledig zelf uw lening kunt regelen bij alle betrouwbare banken in Nederland. U heeft de garantie dat ALLE productcombinaties, rentes en maandtermijnen van ALLE betrouwbare banken via Geldshop.nl beschikbaar zijn.

Geldshop.nl is een echte PORTAL, u hoeft dus nergens anders heen want bij Geldshop.nl vindt u alle mogelijkheden die op dit moment in de markt zijn. U regelt dit geheel zelf, discreet, via het internet.

Doorlopend voert Geldshop.nl vanuit haar database onderzoek uit om zodoende meer inzicht te kunnen krijgen in de ontwikkelingen op de markt voor consumptieve kredieten. Hierdoor is Geldshop.nl in staat haar dienstverlening verder te kunnen optimaliseren. Op het blog van Geldshop.nl, http://blog.geldshop.nl zijn alle marktrapporten terug te vinden.

Voor meer informatie over de werkwijze van Geldshop.nl:

– Vraag in 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte aan

– Verantwoord lenen volgens Geldshop.nl

– De partners van Geldshop.nl

– Toegankelijke vergelijkings- en berekeningsmodules

Please rate this

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here