Veel gestelde vragen No ratings yet.

0
522

Tijdens de eerste 13 maanden van de Wsnp bestaat er een postblokkade. Dit houdt in dat al uw post eerst naar uw bewindvoerder gestuurd wordt, die deze vervolgens naar u doorstuurt of u in de gelegenheid stelt de post op te halen. Indien de bewindvoerder de post doorstuurt, gebeurt dit door middel van een grote envelop met hierop een sticker met de mededeling “Van bewindvoerder aan schuldenaar”. Deze sticker is noodzakelijk, omdat de automatische verwerking van TNT anders de post weer naar de bewindvoerder stuurt.
De postblokkade is voor de bewindvoerder bedoeld als controlemiddel. Hieruit kan hij/zij opmaken of u zich aan uw verplichtingen houdt. Na 13 maanden wordt de postblokkade in principe opgeheven. Wanneer er twijfel bestaat of u wel aan uw verplichtingen voldoet, kan de bewindvoerder de rechtbank vragen de postblokkade door te laten lopen tot aan het einde van de Wsnp.
De postblokkade wordt uitgevoerd door TNT. Als er meerdere mensen op een adres wonen, maar zij niet allemaal in de Wsnp zitten, mag alleen de post van degene die in de Wsnp zit, doorgezonden worden naar de bewindvoerder. Gebeurt dit niet, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van TNT.

bron http://www.wsnp.rvr.org

Please rate this

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here