NVVK, de brancheorganisatie voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren No ratings yet.

0
540

Als de  brancheorganisatie op het gebied van schuldhulpverlening en sociaal  bankieren lopen wij voorop waar het gaat om maatschappelijk verantwoorde  financiële dienstverlening.

De NVVK bundelt de  krachten van haar ruim 90 leden waardoor zij in staat zijn  kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan te bieden gericht op het  voorkomen of oplossen van schulden. Dit kan door middel van het  aanbieden van sociale kredietverlening of schuldhulpverlening. De  schuldhulpverlener acteert als intermediair tussen schuldenaren en  schuldeisers. Tot onze leden behoren zowel gemeentelijke kredietbanken  en gemeenten als private organisaties.

http://www.nvvk.eu/

Please rate this

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here