‘t Kon minder [Afl. 2: Administratie] No ratings yet.

0
467

Aflevering twee gaat over administratie. Een saai klusje, maar wel belangrijk als je je geldzaken goed op orde wilt houden! We beginnen natuurlijk met Henk en Hanny. Henk heeft een puinhoop van de administratie gemaakt.

Thea Groen krijgt les in geldzaken, ze volgt een cursus voor mensen met een lichte verstandelijke beperking bij stichting MEE. Frank doet mee. De familie de Vries uit Groningen krijgt hulp bij de administratie door een vrijwilliger van ‘Orde in de paperassen’ en Alina gaat op pad met Serviceteam Eemsmond. Het team helpt bij een ander lastig onderdeel van de administratie: het invullen van aanvragen voor gemeentelijke regelingen. Er zijn allerlei regelingen waardoor minima geld kunnen terug krijgen, en het team weet precies welke.

Met Alina Kiers en Frank den Hollander.

Please rate this

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here