Schuld aflossen No ratings yet.

0
501

Iedereen met een betalingsachterstand of een schuld wil er zo snel mogelijk vanaf. Dat is ook te begrijpen. Een schuld speelt altijd mee in het leven waardoor u niet kunt doen wat u wilt.  Het beperkt u zo dat u niet alles kunt kopen wat u wilt maar het kan ook voor psychische problemen zorgen. Het is dan ook zaak om een schuld zo snel mogelijk af te lossen.

Vakantiegeld Iedereen ontvangt in mei maand het vakantiegeld over het salaris van het afgelopen jaar. U kunt het gebruiken om betalingsachterstanden weg te werken.

De schuld met de hoogste rente eerst Als uw schulden uitstaan bij meerdere partijen is het aan te raden om eerst de lening met de hoogste rente af te lossen. Als u deze lening hebt afgelost gaat u door met de volgende lening geselecteert op het rentepercentage. U verlaagd uw maandlasten aanzienlijk door op deze manier te werk te gaan.

Schulden samenvoegen Heeft u meerdere leningen lopen bij verschillende kredietverstrekkers? Dan is het verstandig om deze leningen samen te voegen. U hebt dan een grotere lening maar u kunt op deze manier wel een lagere rente krijgen. Met een lagere rente is er meer ruimte voor aflossen.

 

Please rate this

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here