Schuldhulpmaatje No ratings yet.

0
671

Schulphulpmaatje is een initatief van de kerken in Nederland. Zij geeft hulp aan mensen die in de financiele problemen zijn gekomen. De hulp die zij verlenen is zeer goed. hun uitgangspunt is het christenlijk geloof. Uit dit oogpunt wordt u geholpen. Als u niets heeft heeft met het christenlijk geloof wordt u ook geholpen. Dit is het goede van het initatief van schuldhulpmaatjes. Daarnaast is het instelling die haar werk doet zonder een winstdoel.

Wanneer u hulp met schulden o.i.d wordt u doorgewezen naar de site www.uitdeschulden.nu. Via deze weg kunt u in contact treden met getrainde professionals die u hier verder mee kunnen helpen.

Een maatje neemt niet je problemen over, maar gaat met jou aan de slag om je zaken weer in orde te krijgen. Samen sta je sterk is de gedachte. Je moet dus bereid zijn om zelf aan de slag te gaan. MIsschien hoef je alleen maar te leren budgetteren, dus een goed plan maken voor je uitgaven.

Uitdeschulden.nu is een platform met veel eerlijke, betrouwbare informatie over schulden. Over wat je kunt doen aan schulden, hoe je er weer uit kunt komen, maar ook over wat je kunt doen om schulden te voorkomen.

SchuldHulpMaatje

SchuldHulpMaatje is een samenwerkingsverband van de kerken in Nederland, een bond voor ouderen en bureaus voor schuldhulpverlening. Iedereen kan een beroep doen op de hulp van een maatje, ongeacht geloof, geslacht, ras of levensovertuiging. Een SchuldHulpMaatje neemt niet het werk over van professionele hulpverleners, maar vult het aan en ondersteunt het. Indien nodig zal het maatje doorverwijzen naar de juiste instantie. De grote meerwaarde van een maatje is dat hij/zij tijd heeft. Voor een kop koffie aan de keukentafel en een goed gesprek. Om te helpen met het invullen van ingewikkelde formulieren. Eventueel mee te gaan naar de rechtbank of de Sociale Dienst van de gemeente.

http://www.schuldhulpmaatje.nl/

 

 

Please rate this

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here