Zoektocht naar schuldhulp 5/5 (1)

0
55
Worried elderly man and woman
Close-up of a worried, elderly man deep in thoughts, with his hand on his forehead and a sad senior woman blurry in the background

Ik ben op zoek naar schuldhulp, omdat onze schulden teveel voor zijn geworden. Ik heb op internet gezocht naar schuldhulp en kwam terecht bij Zelf je schulden regelen. Aangezien ik nog geen achterstand heb, (Als ik niks doe komen ze vanzelf) wordt ik niet toegelaten tot de WNSP.

Ik heb de quick scan gedaan en zie het resultaat

U hebt soms het idee dat u niet kunt rondkomen. U maakt zich er zorgen over hoe u grip kunt houden op uw geld. U hebt echter geen grote financiële problemen. Het is zaak om inzicht in uw financiën te krijgen. De eerste stap is het ordenen van uw papieren. Met de geordende gegevens kunt u uw begroting maken. Op Nibud.nl vindt u tips en adviezen over omgaan met geld. U kunt daar ook een gratis persoonlijk budgetadvies maken.

Ik wordt verwezen naar het NIBUD, hier krijg ik tips om mijn schulden te gaan aanpakken. Ik heb natuurlijk vele vragen en deze werden beantwoord op: forum van bewindvoerders.net met link http://www.hotforum.nl/forum/schulden/. Je hoefde enkel maar een vraag neer te zetten en binnen een half uur had je antwoord van een aantal lotgenoten. Dit forum ga ik vaker bezoeken, als is het gericht op de WSNP.

Er was nog een forum: schuldenforum met link http://www.schulden-vrij.info/ dit is een forum gericht op het uit de schulden komen op eigen kracht. Hier waren ook aardige mensen, die begrepen wat ik bedoelde, ook dit forum ga ik vaak bezoeken.

Verder ben ik nog wat particulieren tegengekomen die vooral geld wilde zien voor de hulp die ze me zouden aanbieden. Mijn gezin heeft een groot gebrek en dat is geld. Dus deze heren of dames krijgen geen cent van mij.

Zaak is nu proberen zo snel mogelijk uit de rode cijfers te komen….

Please rate this

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here